Een veiliger wei

      Geen reacties op Een veiliger wei

door Piet Loof.

Met trots kunnen we je na “een blije wei”, ons tweede E-Book presenteren.

De mensen die de facebookgroep “denken over paarden” beheren hebben in samenwerking met de Werkgroep Wolf Nederland hard gewerkt om alle versnipperde gegevens boven water te halen en om daarmee zoveel mogelijk de feiten van de fictie te scheiden.
We denken daarom dat we je zo realistisch mogelijk, volgens de laatste inzichten, kunnen helpen om je paarden zo veilig mogelijk te houden.

We zullen het er mee moeten doen want de wolf gaat nooit meer weg, maar we moeten er toch niet aan denken dat onze paarden uit onwetendheid, angst en paniek maar weer in hun 3 x4 cel opgesloten worden. Daarom, lees de ideeën die we verzameld hebben, de ontwerpen die er bedacht zijn, gebruik er van wat voor jou haalbaar is.
Laten we het welzijn van ons paard op de eerste plaats blijven zetten.