Agenda

Evenement details:

 • za
  21
  okt
  2017

  Jongeren Barefoot Bekapdag

  9.45 - 17.00 Vennepad 1A Koewacht (gemeente Terneuzen)

  EERSTE BAREFOOT BEKAPDAG OOIT ! SPECIAAL VOOR JONGEREN VANAF 13 JAAR

  Bij Dop komen regelmatig vragen binnen van jongeren, over hoe oud je moet zijn om deel te nemen aan de cursus “Basis Grip op Hoeven.” Er bestaat gelukkig niet echt een minimum leeftijd, het hangt een beetje van de persoon af, maar vanaf het moment dat je in staat bent om een paard of pony de nodige hoefverzorging te geven ben je welkom op de cursus.

  Nu is het idee geboren om toch wat bijzonders te doen voor de jeugdige hoefverzorgers en wordt er in de herfstvakantie een aparte cursusdag houden voor 13,14,15 en 16 jarigen. VOOR EEN SPECIALE JONGERENPRIJS.

  Zaterdag 21 oktober 2017, gewoon op de vaste locatie in Koewacht.

  De deelname aan de cursus kost 50.00 euro i.p.v. 95.00 euro voor de normale cursus.

  Er zal die dag een aangepast programma gegeven worden. Voor de praktijk gaan we bezien of we naast Annelies Comeyne nog een extra professional kunnen invliegen om er héél zeker van te zijn dat iedereen voldoende hulp en aandacht krijgt.
  Je moet natuurlijk wel gereedschap hebben, want zonder kun je niet werken, dus mesjes, rasp en tang, slijpertje meenemen!

  Brood moet je zelf meenemen maar voor lekkere soep en drinken wordt gezorgd.

  Je kunt je aanmelden op met vermelding ; 21 oktober jongeren bekapdag.

  In de retourmail die je dan automatisch krijgt staat het bedrag van 95.00 euro vermeld. Hiervoor mag je voor deze dag dus 50.00 euro te lezen.

  Na betaling krijg je hiervan een bevestiging en ben je definitief ingeschreven. (Wie het eerst komt het eerst maalt)

  Dus.... laat je brengen en stuur de chauffeur gewoon een dagje leuk naar Gent, Antwerpen, Brugge, of laat ze uitwaaien aan het strand