veel gestelde vragen over ontwormen

      1 reactie op veel gestelde vragen over ontwormen

wormbestrijding

door Piet Loof.

Ontworm je uit routine  je paard nog steeds elke acht weken? Dan wordt het echt tijd dat je hier eens over na gaat denken. Gewoon een spuit erin en  je bent er van verzekerd dat je paard wormvrij is …..Is dat zo? En wat doet die spuit met  je paard en wat zijn de  mogelijke  gevolgen? Is  het eigenlijk wel zo gezond?

Zijn er andere manieren om je paard zo te behandelen dat zijn ‘wormvoorraad’ in balans  blijft? Zodat  je  misschien veel minder gif in zijn lijf hoeft te stoppen?

We weten er eigenlijk nog weinig van. Daarom deze twee links

Shitty friends (do it yourself mestonderzoekers ) is een leuke facebook page met veel feedback, want je kunt het gehalte aan wormen héél goed zelf leren leren te bepalen en daarmee beslissen of je moet ontwormen of niet.

Op de website van  het Woud  staan enorm veel antwoorden op vragen die je kunt het hebben.

Natuurlijk kun je ook gewoon reageren in denken over paarden

Geef een reactie